VI TROR PÅ CO-EXECUTION


tillsammans skapar vi högst kundnytta och mervärde

Project Management

Projekt som åtagande.

Vårt arbetsätt för att ta åtaganden är en kombinationsmodell där vi jobbar med ett fokus på att ta in den kompetens som behövs för att leda och styra, men också lägger stor vikt vid att säkerställa hands on erfarenhet som förstärkning i både projekt och linjeorganisation.

Vår modell gör transitioner och större förändringar mindre riskfyllda då vi också säkerställer kontinuitet och överlämningar inom organisationen. Allt med konsulter som kan hantverket och samtidigt också jobbar ihop med oss som ett projekt-team fokuserade på våra uppsatta leverabler.


Det är en modell som gett våra kunder väldigt goda resultat då vi plockar det bästa från två världar. Ledning, styrning och förankring från managementkonulternas metodik. Hands on djup kunskap om processerna och faktiskt utförande från våra interima specialister inom de områden vi jobbar med. 


Oftast jobbar vi inom ekonomifunktionen/Finance där vi är som starkast i våra nätverk.

Managed Interim

När vi stöttar med roller i linjeverksamheten.

När vi stöttar med interima resurser applicerar vi fortfarande samma tänk som managementkonsulter. Hur ska vi kunna öka värdet på leveransen genom att projektifiera det och hitta saker som inte bara blir en slump beroende på vilken individ ni som kund väljer.


Vi jobbar med kundspecifik onboarding, tydliga föreslagna och mätbara förbättringsleveranser och alltid med en managementkonsult som bollplank. Det ger oss en extra dimension då det alltid är ett team som levererar - även när det är en enskild konsult.


Vi jobbar också med slutrapportering på alla uppdrag inklusive dokumentation om potentiella förslag framåt när vi går av uppdraget.